Yoga på Jobbet

YOGA PÅ JOBBET

Vad skulle vara möjligt om alla dina medarbetare presterade med sin högsta kapacitet på jobbet – varje dag?

Friska medarbetare ger ett friskt företag

Förebyggande friskvård på företaget har i dag blivit norm – en strategi som alla framgångsrika företag inkluderar i sin organisation. En stor mängd studier har påvisat att fördelarna med friskvård på företaget vida överträffar de vanliga positiva effekterna som förbättrad hälsa, ökat välmående, minskad sjukfrånvaro, ökad produktivitet, bättre gemenskap – och därmed en stärkt ekonomi i företaget.

Frågan är inte längre OM vi ska ha friskvård på företaget, utan HUR det ska se ut. Att bara, som många väljer att göra idag, erbjuda en friskvårdspeng till sina anställda är inte nog för att generera ett genuint intresse och en kontinuitet som ger resultat på sikt.

Yoga är friskvård som alla kan göra

Flera oberoende studier visar att yoga minskar stress, förbättrar minnet, stärker immunförsvaret och ökar människors välbefinnande. De fysiska rörelserna stärker kroppen och motverkar onda ryggar, spända axlar och nacke. De lugna delarna i yogan tränar förmågan till medveten närvaro och koncentration. En viktig motvikt till dagens stressade samhälle.

Yoga är för alla människor; oavsett kön, religion, ålder och bakgrund. Du behöver inte vara vig eller ha tidigare erfarenhet för att kunna göra yoga. Naturligtvis kan yogan anpassas vid behov och yoga kan till och med göras sittande på en stol.

Vad är Yoga på Jobbet?

Vi erbjuder yoga för företagsgrupper, organisationer, föreningar och privata grupper. På företag, online, i våra lokaler i Gustavsbergs Hamn på Värmdö eller t ex på konferensanläggning.

Information om våra lokaler hittar du HÄR >>

Vi arrangerar och skräddarsyr olika event där yoga kan vara en del, men också workshops och föreläsningar inom olika relaterade ämnen.

Våra yogalärare håller högsta klass och tar sig an sina elever på ert företag med gedigen kunskap och lång erfarenhet. Dina medarbetares hälsa och välmående är vår prioritet!

YOGA – Enkelt, Närsomhelst, Varsomhelst

Alla arbetsplatser kan starta ett yogaprogram då den enda utrustning som behövs är yogamattor och en lokal som t ex ett lunchrum eller konferensrum. Resten sköter vi – live eller interaktiv yoga speciellt och personligt utformad efter era behov.

  • Yoga på ert företag, online eller i våra lokaler i Gustavsbergs Hamn på Värmdö.
  • 10 eller fler gånger. Varje eller varannan vecka. Eller enligt önskemål.
  • Yoga på konferensen eller Kick-Offen.
  • Hälso- & Inspirationsdagar med yoga, föreläsningar inom friskvård m m.
  • Vi skräddarsyr efter era önskemål.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

info@yogapajobbet.se

keyboard_arrow_up