FAR

FAR

FAR står för Fysisk Aktivitet på Recept och ingår i FYSS som är en vetenskaplig dokumentation som visar att motion både förebygger sjukdomar och fungerar som behandling för en mängd sjukdomstillstånd. Syftet med FAR är att du ska kunna få träning på recept genom din läkare/sjukgymnast – motion blir din medicin.

Vi som tillhandahåller yogaträningen får inte några bidrag för att kunna lämna rabatt. Värmdö Yogacenter har ändå valt att lämna en generös rabatt eftersom vi vill hjälpa fler att bli friska genom yogaträning. Vi vet att yoga fungerar mot en mängd problem och sjukdomstillstånd och att du både kan förbättra din hälsa och öka din livskvalitet.

Det medicinska ansvaret har din läkare/sjukgymnast, som också ansvarar för uppföljning. Vi hjälper dig gärna med rådgivning inför val av yogaform för att du ska få ut så mycket som möjligt av din yoga.

Erbjudande till dig som har FAR
Vi har ett 10 ggr kort till det förmånliga priset 950 kr för dig som har FAR. Kortet är giltigt 3 månader från köpdatum, gäller på alla våra öppna klasser och kan endast köpas en gång per person. För att kunna köpa kortet behöver du visa upp eller maila oss ditt recept som du har fått från läkare/sjukgymnast samt legitimation.

För att komma igång med FAR
När du köper ett FAR-kort så ingår ett möte (frivilligt) och du är antingen välkommen till oss eller så blir du uppringd av någon av våra FAR utbildade medarbetare. Du får då chans att ställa frågor och du kan få vägledning i vilken yogaform som passar dig, om du känner dig osäker. Kontakta oss på reception@varmdoyogacenter.se för att boka tid.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor!

keyboard_arrow_up