Sagt av våra yogisar

Sagt av våra yogisar

”Värmdö Yogacenter är bästa platsen för yoga och avkoppling. Duktiga inspirerande yogalärare, övrig personal mycket vänliga och hjälpsamma. Vacker miljö med avkopplande atmosfär. En oas i vardagen!”
~ Lena
”När jag kommer farande från min verklighet direkt från jobbet genom dörren till Värmdö Yogacenter möts jag av en oas av värme och vänlighet. Erfarna yogalärare och en härlig energi, vad mer kan man begära.. jo, att min sinnesstämningen förändras och att den där goa känslan inombords ska infinna sig – och det gör den. Tack ni alla för att ni finns!”
~ Elisabeth
”Trevlig stämning. Arjan är min favorityogi, hon gör skillnad. Har just nu träningsvärk i magen efter gårdagens ”mag”pass, som jag tyckte jag inte riktigt klarade av. Men med facit idag så var det ett pass jag just behövde! 💗 Harr!”
~ Christel