Policy & Villkor

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Policy & Villkor

Policy & Villkor

Ny lagstiftning som berör alla företag

Den 25 maj 2018 kom en ny lagstiftning kallad GDPR. GDPR ska stärka personers rättigheter över hur företag, myndigheter och organisationer får samla in och använda deras personuppgifter.

Läs mer på Datainspektionens hemsida.

Vi bryr oss om din integritet

Värmdö Yogacenter AB är noga med att skydda våra kunders och medarbetares integritet genom en trygg hantering och lagring av personuppgifter och vi har tagit fram en ny och anpassad policy för detta. I detta arbete ingår tydligare regler kring hanteringen av personuppgifter, t ex lagring, användning och skydd av namn, adress, telefon, e-post och andra data.

Vi vidtar alla lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring eller förstörelse. Det innebär dock alltid en risk att lämna ut personuppgifter på digitala kanaler då det inte helt går att skydda från intrång.

Hur vi hanterar personuppgifter

  • Vi lagrar och hanterar uppgifter om namn, e-post och telefonnummer samt de bokningar och köp du har gjort hos oss i vårt bokningssystem
  • Vi lagrar e-post och namn i vår nyhetsbrevstjänst
  • Vi lagrar e-postkorrespondens i de fall där vi anser det vara nödvändigt för vår relation med kunder och leverantörer
  • Vi ger inte dina uppgifter vidare, förutom till leverantörer som är personuppgiftsbiträden, t ex bokföringsfirma, bokningssystem och nyhetsbrevstjänst

Du har rätt till din information

  • Du har rätt att ta del av vilka uppgifter vi har om dig och hur vi hanterar dina uppgifter
  • Du har rätt att få dina uppgifter rättade och borttagna från vårt  nyhetsbrev
  • Du har rätt att få dina uppgifter borttagna från vårt bokningssystem om du inte längre är kund hos oss

Vi hoppas att du vill få nyhetsbrev från oss, där du hittar aktuell information om vad som händer på Värmdö Yogacenter och i yogavärlden. Om du inte längre vill få information om våra nyheter och erbjudanden, så kan du enkelt avregistrera dig genom länken längst ner i våra nyhetsbrev.

Ansvarig kontaktperson när det gäller GDPR är Helene Fernström. Maila Helene angående dina personuppgifter.

Om du inte avregistrerar dig från nyhetsbrevet eller ber oss att radera information om dig, så godtar du våra villkor enligt ovan.