OM YOGACENTRET

Om Yogacentret

Värmdö Yogacenter erbjuder yoga för alla oavsett tidigare erfarenhet, ålder och vighet!

Vi har yoga sju dagar i veckan, behandlingar och terapi, massor av spännande workshops, event och utbildningar m m. Här kan du fylla på med energi & glädje och hitta ditt lugn! Njut av en kopp värmande te innan din yogaklass eller efter en behandling. Handla ekologiskt och miljömedvetet i vår butik.

Visionen med Värmdö Yogacenter har från starten varit att vi ska vara ”En oas för människor som vill ha balans i livet” – och vår förhoppning är att alla som kommer till oss får uppleva detta! Här ska alla som vill utvecklas i yogan och på ett personligt plan kunna få en paus i en många gånger stressig tillvaro, ta hand om kropp och själ genom yoga, behandlingar och samtal samt få stöd, råd och verktyg  för att förbättra sin hälsa och få ökad livskvalitet.

Våra lärare är kunniga, engagerade och välutbildade och brinner för att ge dig inspiration och en vilja att utvecklas i yogan och på andra plan i livet.

Alla är välkomna till oss och vi erbjuder flera olika yogaformer för att du ska ha möjlighet att hitta något som passar just dina önskemål och behov. Vill du hellre ha individuell träning så har vi även Personlig yogaträning/PT yoga där du bokar ett eller flera tillfällen med egen lärare.

Vi fortsätter hela tiden att utvecklas och har många planer för framtiden för att Värmdö Yogacenter ska fortsätta vara det självklara alternativet i Värmdö/Nacka för dig som vill ha balans i livet! Håll dig uppdaterad genom vårt nyhetsbrev och via sociala medier för att se vad som händer framöver!

Varmt välkommen till vårt vackra och harmoniska yogacenter i Gula Byggningen i Gustavsbergs Hamn!

keyboard_arrow_up