NYHET: BREATHWORK+CRYSTAL BOWLS

Välkommen till
Breathwork+Crystal Bowls

Tisdagar varannan vecka (jämna veckor) kl 17.30-19.00

Föreställ dig att äntligen kunna skala av lager på lager av spänningar, känslor, trauman och smärta, för att ge plats för självupptäckt och glädje. Du kan göra det, helt enkelt genom att andas.

Under mina år av läkande och frigörande av gamla trauman, spänningar och gamla förlegade tankemönster, var ett av de mest kraftfulla verktygen jag upptäckte: Breathwork, frigörande andning (även kallad holotropisk andning).

Många av de känslor, påfrestningar och tankar som löper vilt i våra kroppar och sinnen kan lösas upp och släppas på, genom andningsarbete. Den ytliga andningen, som många av oss har nuförtiden på grund av stress, håller våra kroppar i ett tillstånd av kamp eller/ och flykt. Breathwork hjälper dig att gå förbi det och in i det parasympatiska nervsystemet. Intentionen är alltid att gå ner i hjärtat, där du har all sanning och kroppen där alla minnen, känslor och händelser är lagrade.

Utöver tiden du andas, så utför jag kanaliserad healing och avslutar därefter med en Sound Healing för att harmonisera dina energier och din kropp.

Pris

350 kr

Datum

3/10, 17/10, 31/10, 14/11, 5/12

Lärare

Tommy Inkil –  Energihealer, utbildad i NLP, håller klasser i Breathwork+Sound Healing.

Tar även emot för privata healing sessioner.

keyboard_arrow_up