Monica Elsinga

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Monica Elsinga

MONICA ELSINGA

Diplomerad Samtalscoach

Jag heter Monica Elsinga och bor på Ingarö med min man Hans. Tidigare startade, ägde och drev jag Body Joy (2 st fullvärdiga träningsanläggningar belägna på Värmdö) under 17 fantastiska och lärorika år, med min namne Monica.

När vi för några år sedan sålde verksamheten till Sats förverkligade jag en dröm och utbildade mig på Humanova till Diplomerad Samtalscoach – som är min riktning för resten av mitt fortsatta yrkesliv. Jag fortsätter ständigt att vidareutbilda och fördjupa mig och går f n en utbildning till Organisationskonsult, också på Humanova.

Jag tar emot klienter för Coaching samtal på HÄLSOSTUDION.

Varmt välkommen till mig för samtal som leder dig fram mot mål och mening.

Kontakt & Bokning
monica@elsinga.se
070-714 11 74

Boka Direkt: Monica Elsinga
Länk till bokningssidan >>

Diplomerad Samtalscoach & Coaching med psykosyntesen som grund

När du längtar efter något mer!

Coaching är till för dig som brottas med frågor som: Vad vill jag? Vad är mitt nästa steg? Varför når jag inte mina mål? Varför sätter jag krokben för mig själv? Jag kan hjälpa dig att ta dig från där du är idag till var du vill vara i framtiden.

När något skaver, när du vill få till en förändring, nå ett specifikt mål eller något helt annat så finns jag för dig hela vägen fram till mål och mening. Det kan handla om ditt privata eller professionella liv.

Coaching är en process där du guidas till att finna dina egna svar och lösningar. Du ges möjlighet att börja använda hela din potential och din vilja för att skapa den förändringen du vill i ditt liv.

”Otroligt proffsiga samtal, Monica är engagerad och får mig att tänka till, stanna upp, reflektera och ger mig kraft att nå mina mål.” ~ Jessica

”Våra samtal har gett mig så mycket mer än jag hade kunnat förvänta mig. Monica coachade mig till att hitta mina värderingar, gav mig redskap att kunna leva mina värderingar och coachade mig till att själv komma fram till konkreta aktiviteter för att utvecklas och fortsätta i rätt riktning. Samtalen med Monica gav mig även otroligt mycket energi. Monica besitter ovärderliga egenskaper som coach: inlyssnande och närvarande med en lugn och positiv energi som sprider sig i rummet.” ~ Katarina

Coaching med psykosyntesen som grund – en psykologi med själ!
Psykosyntesen är en psykologiform som omfattar hela människan – kropp, själ, känslor och intellekt. Den fokuserar på det friska inom varje individ och ser möjligheter i alla tillkortakommanden. Psykosyntesen är mer än en teori; den är en livsattityd som ger människan verktyg för att finna mening och riktning i livet. Den leder oss in till vår innersta vilja och inspirerar oss att agera utifrån den. Psykosyntesens syfte kan sägas vara att vägleda individer att uppräcka, uppleva och uttrycka sina unika och universella möjligheter. Psykosyntesen fokuserar på det friska hos var och en och arbetssättet leder i riktning mot personliga insikter, din innersta vilja och stödjer dig att agera utifrån vem du är och vad du vill.

Du är så varmt välkommen!