Monica Elsinga

MONICA ELSINGA

Diplomerad Samtalscoach & Diplomerad Organisationskonsult. Gruppträningsinstruktör och instruerar Yin yoga.

Jag heter Monica Elsinga och bor på Ingarö med min man Hans. Tidigare startade, ägde och drev jag Body Joy tillsammans med min namne, 2 fullvärdiga träningsanläggningar belägna på Värmdö. Efter 17 fantastiska och lärorika sålde vi anläggningarna till Sats.

Med min nuvarande riktning och verksamhet vill jag göra skillnad både på individ och organisationsnivå. Jag vill bidra till ökad livskvalitet, mål & mening vare sig det handlar om privatlivet eller det professionella. Min livsuppgift är din livskvalitet.

Kontakt & Bokning
monica@elsinga.se
070-714 11 74

Boka Direkt: Monica Elsinga
Länk till bokningssidan >>

DIPLOMERAD SAMTALSCOACH & ORGANISATIONSKONSULT MED PSYKOSYNTESEN SOM GRUND

När du längtar efter något mer!

Samtalscoach

Coaching är till för dig när: något ”skaver”, när du vill finna mål och mening, när du behöver prata med någon, när du vill lära känna dig själv, när du behöver nya perspektiv, när du längtar & drömmer eller något helt annat som du har behov utav.

Jag hjälper dig att ta dig från där du är idag till var du vill vara i framtiden.

Det kan handla om ditt privata eller professionella liv.

Coaching är en process där du guidas till att finna dina egna svar och lösningar. Du ges möjlighet att börja använda hela din potential och din vilja för att skapa den förändringen du vill i ditt liv.

”Otroligt proffsiga samtal, Monica är engagerad och får mig att tänka till, stanna upp, reflektera och ger mig kraft att nå mina mål.” ~ Jessica

”Våra samtal har gett mig så mycket mer än jag hade kunnat förvänta mig. Monica coachade mig till att hitta mina värderingar, gav mig redskap att kunna leva mina värderingar och coachade mig till att själv komma fram till konkreta aktiviteter för att utvecklas och fortsätta i rätt riktning. Samtalen med Monica gav mig även otroligt mycket energi. Monica besitter ovärderliga egenskaper som coach: inlyssnande och närvarande med en lugn och positiv energi som sprider sig i rummet.” ~ Katarina

Organisationskonsult

Som organisationskonsult vänder jag mig till företag och organisationer som tror på att personligt växande, hos såväl ledare som medarbetare, är en bidragande faktor till framgång.

Min intention och drivkraft är att vägleda er till en friskare, hållbarare och mer effektiv organisation. Jag ser till helheten då allt hänger ihop och därigenom också påverkar varandra.

Kontakta mig när er organisation eller arbetsplats, stor som liten, behöver hjälp med grupp/individutveckling, kommunikation, coaching/handledning, förändringsarbete och/eller mål- och visionsarbete.

När ni ”villhöver” skapa en friskare, starkare och hållbarare organisation/arbetsplats finns jag där som bollplank, coach, vägledare och inspiratör.

Coaching och Organisationsutveckling med psykosyntesen som grund – en psykologi med själ!
Psykosyntesen är en psykologiform som omfattar hela människan – kropp, själ, känslor och intellekt. Den fokuserar på det friska inom varje individ och ser möjligheter i alla tillkortakommanden. Psykosyntesen är mer än en teori; den är en livsattityd som ger människan verktyg för att finna mening och riktning i livet.

Varmt, varmt välkommen!

keyboard_arrow_up