Holistiska konsultationer och Ayurveda

SARA AZIZI

Leg Apotekare (Magisterexamen i Farmakologi) | Ayurvedisk livsstilskonsult | Cert Sugar®/Ham® Specialist | Hatha Yoga/Hot Yoga/Pranayama

Jag är holistisk hälsokonsult. Mitt mål är att använda det bästa från modern medicin/vetenskap och kombinera det med visdomen från traditionella mediciner för att guida dig till din kropps helande kraft. Jag tror att detta holistiska bemötande visar vägen till hur vi människor kan må bra och blomstra.

PRISER

Ayurvedisk konsultation (1:a besök 90 min) – 1 500 kr
Ayurvedisk konsultation (uppföljningsbesök 60 min) – 1 100 kr
SUGAR® kartläggning (90 min) – 1 500 kr
SUGAR® uppföljning (60 min) – 1 100 kr
Biokemisk reparation – 2 500 kr
Rådgivning överviktsopererade – 1 100 kr
Rådgivning hormonell balans – 1 100 kr

BOKNING

Via bokningskalender på min hemsida www.SAAYYA.com

KONTAKT

072-152 08 73
hello@SAAYYA.com

Instagram: saayya.com.swe
TikTok: www.saayya.com

Jag erbjuder individuell coachning inom dessa områden:

AYURVEDISK KONSULTATION

Jag utbildade mig till ayurvedisk livsstilskonsult 2021 i Stockholm och fördjupade sedan mina kunskaper med avancerade studier 2023 i Kerala, Indien. Under en ayurvedisk konsultation fastställer jag en persons grundkonstitution (prakriti) och eventuella obalanser (vikriti) där bl a tung- och pulsdiagnostik ingår. Jag ger råd kring kost och livsmedel. Jag går även igenom livsstil och förslag på rutiner, motion, yoga m.m. Vid behov föreslår jag enklare huskurer mot sjukdomar och besvär.

SOCKER/MAT BEROENDE, SCREENING MED UTVÄRDERINGSVERKTYGET SUGAR® SAMT BIOKEMISK REPARATION

Jag är utbildad i holistisk beroendemedicin med inriktning socker/matberoende. Jag är certifierad SUGAR® (SUGAR Use General Assessment Recording) och HAM® (Holistic Addiction Medicin) specialist. För att fastställa klienters relation till socker/mjöl och processad mat använder jag kartläggningsverktyget SUGAR® som visar om hjärnan har utvecklat ett beroende av dessa livsmedel. För att starta tillfrisknande processen av hjärnans beroende erbjuder jag också biokemisk reparation. Biokemisk reparation innebär en individuell, noggrann plan för avgiftning samt balansering av hjärnan med hjälp av mat,  kosttillskott och motion.

RÅDGIVNING ÖVERVIKTSOPERERADE

(Gastric Bypass)

För klienter som genomgått överviktsoperation och fortfarande kämpar med vikt, näringsbrister och andra besvär erbjuder jag konsultation där jag skräddarsyr matplan samt kosttillskott. Jag har själv genomgått en gastric bypass sedan 11 år med 40 kg viktnedgång. Trots en stabil vikt har jag behövt adressera extrema brister av vitaminer och mineraler. Personer som har genomgått överviktsoperation lider många gånger av dessa brister och utvecklar allvarliga symtom. Tyvärr är kunskapen om detta inte tillräcklig inom den allmänna sjukvården.

YOGA & PRANAYAMA

Jag är utbildad yogalärare i Hatha yoga med inriktning inom värmeyoga. Jag undervisar även pranayama dvs andningsteknik.

RÅDGIVNING HORMONELL BALANS I PRE-MENOPAUSE/MENOPAUSE

För kvinnor som befinner sig i början av sin resa i för-klimakteriet eller kommit in i klimakteriet erbjuder jag rådgivning med fokus på mat samt kosttillskott som kan hjälpa med balansering av hormonerna.

keyboard_arrow_up