Frågor och Svar

FRÅGOR OCH SVAR

Här hittar du som är ny på Värmdö Yogacenter svar på de vanligaste frågorna.

Om du inte hittar svar på din fråga här så är du välkommen att maila reception@varmdoyogacenter.se. Välkommen till oss!

Vilka klasser kan jag gå på om jag är nybörjare?
Vi har yoga för alla – oavsett fysiska förutsättningar, ålder eller tidigare erfarenhet! De flesta av våra klasser passar både nybörjare och mer erfarna yogisar. Du anpassar yogan efter din dagsform och lyssnar till din kropp, och om det behövs kan du få alternativa övningar. Läs mer om våra yogaformer HÄR.

Om du är nybörjare rekommenderar vi att du väntar med våra Flow- och Vinyasaklasser, då de går i ett snabbare tempo och du behöver kunna grunderna för att få ut något av dessa klasser.

Vad ska jag ha på mig?
Mjuka, sköna kläder som du kan röra dig obehindrat i. Vi yogar barfota. Äta av dig stora smycken och klocka innan yogan. Undvik stark parfym samt rökning innan klass pga allergier bland övriga deltagare.

Finns det yogamattor och att låna? 
Ja, vi har lånemattor, filtar, bolster, meditationskuddar, klossar etc. Om du har en regelbunden yogapraktik och går på våra dynamiska/fysiska klasser (hatha, flow, vinyasa) så behöver du ta med dig en egen matta. Om du vill kan du förvara den i vår hylla för privata mattor. Vi säljer giftfria och ekologiska mattor i olika prisnivåer i vår yogabutik.

Är det någon åldersgräns på era vuxenklasser?
Det är åldersgräns 15 år på våra vuxenklasser. Vi har Barn- och Tonårsyoga för våra yngre yogisar.

Hur nära inpå klassen kan man äta en större måltid?
Vi rekommenderar att man avstår från att äta en större måltid ca 2 timmar innan yogaklassen. Är du hungrig så är det bättre att ta något litet, en frukt eller smörgås och vänta till efter yogan med att äta.

Har ni omklädningsrum? 
Ja, det finns omklädningsrum för damer och ett mindre rum för herrar.

Har ni dusch?
Ja, vi har en dusch.

Behöver jag boka plats innan jag kommer på yoga?
Om du har något av våra kort behöver du boka plats via vår bokningstjänst. Om du har Smartphone kan du ladda hem vår App. Om du kommer på Drop In behöver du inte boka plats om du inte vill, det går bra att betala med kort, swish eller kontant i vår reception innan klassen.

Kan jag börja yoga när som helst under terminen? 
Det går jättebra att börja när som helst under terminen på våra öppna klasser. När det gäller våra kurser så går det ofta också bra, i mån av plats.

Hur gör jag om jag behöver ett kvitto på min betalning? 
Kvitton finns att ladda ner i vår bokningstjänst efter varje träningskort, när du är inloggad (via dator/ipad eller i appen).

Jag vill köpa mitt kort nu men vill att det börjar gälla vid ett senare datum. Hur gör jag? 
Gör ditt köp som vanligt. Sedan mailar du oss på reception@varmdoyogacenter.se och anger vilket startdatum du önskar, så ordnar vi det..

Går det att frysa kortet?
Om du blir sjuk går det bra att frysa vissa av våra kort mot uppvisande av läkarintyg där det framgår att du inte får yoga. Mer information hittar du under Priser.

keyboard_arrow_up