Massage & Coaching

Mille Jagenus
  • Livscoaching
  • Massage
  • Massage med Chakrabalansering
  • Hälsocoaching
  • Myofasciell behandling

Kontakt
mille@strongliving.se
0768-55 44 45
Hemsida >>
Instagram >>

Massage & Coaching med Mille Jagenus

Mille är din Coach och Massageterapeut, hon har över 3000 timmars erfarenhet av hälsocoaching (kost och träning) med stor erfarenhet av massage och främst myofasciell behandling och chakrabalansering. Hon är Diplomerad Massageterapeut, Certifierad Hälsocoach, Certifierad Livscoach och Certifierad PT.

Mille är positiv, engagerad, kunnig, intresserad, inkännande och alltid pepp.

Hon erbjuder:

Livscoaching
Samtal med fokus på att bli ditt fulla potentiella jag. Få hjälp med att förstå vad du vill i livet. Etablera målet, en plan och få verktygen att uppfylla dina drömmar och mål. Hitta din passion och tydliggör dina mål.

Massage
Avslappnande, mjukgörande massage för ditt välmående. Eller med fokus på rygg, nacke och huvud.

Massage med chakra balansering
”En favorit” – Massage tillsammans med kristaller. Balansera dina energier, lossa blockeringar och stärker upp dig. Startar med en chakrabalansering tillsammans med kristaller på ett enkelt sätt, bara för att balansera ditt inre med ditt yttre. Avslutas med en härlig helkroppsmassage.

Hälsocoaching
Kost och träningsplan helt utefter dina mål. Gå ner i vikt, bygg muskler, bli starkare och må bättre. Men framförallt med fokus på att förändra beteendet och skapa en ny hållbar livsstil med hälsa och energi i fokus.

Myofasciell behandling
Fascior kallas de tunna hinnor av bindväv som omger musklerna. Behandling av fascior heter myofasciell behandling. Myo för muskel, fasciell för hinnor, alltså behandling av muskelhinnor. Intresset för hur kroppens fascior påverkar oss, formar oss och ger upphov till symtom har vuxit, och drar nu fram lavinartat. Det kan förändra hur vi tänker kring både träning och kroppsterapi i framtiden. En perfekt behandling om du har smärta, är stel eller med begränsad rörelsebana.

Referenser från tidigare kunder:

”Mille är energi, blir alltid så pepp efter möte med henne”

”Mille har ett varmt sätt att nå fram och får mig att se klart. Tack vare Mille har jag startat ett eget företag som nu börjar bli lönsamt”

”Gått ned 12 kg och mår så fantastiskt bra, har en ny fungerande hållbar livsstil. Behåller dessutom vikten. Inga snabbdieter. Utan fokus på livsstilsförändring. Allt anpassas efter mig och mitt liv. FANTASTISKT”

”Det är lätt att prata med Mille, hon förstår och dömer inte. Hon motiverar mig och jag går alltid därifrån med full energi och ett stort varmt leende på läpparna”

”Jag kan röra mig, helt fantastiskt och efter bara 2 behandlingar och har blivit av med mitt ryggskott”

keyboard_arrow_up