Kinesiologi

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. BEHANDLINGAR & TERAPI
  4. chevron_right
  5. Kinesiologi

JOHANNA TORNBERG

Jag heter Johanna Tornberg och är 46 år, bor i Gustavsberg med min familj.

Mitt företag Holistisk Hälsa erbjuder kinesiologbehandlingar.

Varmt välkommen till mig!

Info & Tidsbokning
Boka Direkt
Hemsida Holistisk Hälsa
Instagram

KINESIOLOGI

Vad är kinesiologi?
Det unika med kinesiologin är att utgångspunkten för en god behandlingsstrategi är att både arbeta med helhet och samband(ett mer österländskt perspektiv).

Ett holistiskt synsätt och behandling bidrar till att hela ditt nervsystem fungerar optimalt. När nervsystemet fungerar jobbar din kropp optimalt så du får mer energi och på så sett kan kroppen läka, reparera och återuppbygga hälsan. Fokus ligger på att hitta roten till underliggande problem och inte endast dämpa symptom.

Hur kan kinesiologi hjälpa dig?
Har du värk i kroppen som du inte kan bli av med? Känner du dig stressad och upplever en trötthet som inte går över? Lider du av oro eller ångest? Allergier?Eller något annat problem som känns svårt att lösa och som du inte fått hjälp med i den traditionella vården? Då kan kinesiologi vara lösningen.

Metoden har hjälpt många människor att förbättra hälsan och återfå sin kraft. Alla delar i din kropp hänger samman och är beroende av varandra. Därför fokuserar kinesiologi på att se hela människan – till skillnad från många andra behandlingsmetoder, som fokuserar antingen på det fysiska eller psykiska.

Hur går en behandling till?
Vid ett första besök går vi igenom frågor jag skickat ut innan besöket och eventuella tillstånd och hälsoproblem tas upp . Efter samtalet börjar jag testa och använder då olika diagnostiseringsmetoder, bland annat muskeltestning för att få fram var problemet sitter. På så sätt kan jag hitta vad i kroppen som behöver balanseras, rensas ut eller stärkas upp.

Kroppen visar vägen och behandlingen är varsam, effektiv och välgörande. Det är nervsystemet som signalerar vad det är som är aktuellt att stärka upp eller rensa ut. Redan under första mötet bestäms hur din behandling ska gå till.

Jag har metoder för att stödja och stärka kroppen så att den kan rensa ut gifter, balansera hormoner och signaltrafiken i kroppen. Jag säkerställer också att hela kroppen mår bra av behandlingen längs vägen. Du som klient får med dig tydliga och enkla kost, rörelse och livsstilsrekommendationer som en del av behandlingen.