Barnyoga Ledarutbildning

Lär dig leda yoga för barn 3-12 år

2 dagars ledarutbildning med Josefin Strömblad

Denna utbildning är för dig som jobbar inom förskolan/grundskolan, är yogalärare eller för dig som vill göra yoga med egna barn eller barnbarn.

På ett roligt och lekfullt sätt går vi igenom yogapass för olika åldrar. Vi pratar bland annat om yogans syfte, vad yoga är bra för och hur man undervisar på ett tryggt sätt. Andningsövningar och de olika positionernas effekt tas också upp. I undervisningen vävs även cirkuselement in som ett extra komplement.

Inga förkunskaper krävs, men egen yogapraktik uppmuntras så att du har egen förståelse för yoga och kan guida barnen på ett bra och inkännande vis. Utbildningen ger dig tillräckligt med kunskaper för att kunna hålla barnyoga i skola, förskola, på yogastudio och motsvarande eller hemma. Diplom erhålls efter genomgången utbildning.

Pris: 2.500 kr , inkl kompendium, te, frukt

Josefin Strömblad
Började praktisera yoga 1994 och gick sin första yogalärarutbildning 2003. Därefter har hon vidareutbildat sig inom flera olika yogaformer och undervisar sedan 2007 yoga på heltid, bla ashtanga, hatha, yin, restorative, gravid och mamma/baby yoga. Håller sedan flera år yogaworkshops och även ledarutbildningar i barnyoga, gravidyoga, mamma-baby yoga. Har en bakgrund som cirkusartist och har även arbetat med utbildning inom cirkus.

keyboard_arrow_up