Frekvensmedicin

ULRIKA BEIN FAHLANDER

Frekvensterapeut | EFT Practitioner | Hälso- och Livsstilsterapeut (under utbildning
vid Holistic Health Academy)

Jag tar både Swish och kortbetalning.

Kontakt & Tidsbokning
https://lightlife.se/kontakt
ulrika@lightlife.se
0708-338540

Läs mer
https://lightlife.se

BIOFEEDBACK OCH FREKVENSMEDICINSK BALANSERING

Frekvensmedicin hjälper kroppen att släppa på stress och att komma i balans genom att först med biofeedback få svar från kroppen om vad som är i obalans och utifrån svaren föreslås olika program som skulle kunna stötta upp och balansera. Programmen sänder sedan, via utrusningen, frekvenser till din kropp som balanserar det som är i obalans och kroppen kan börja självläka.

Utrustningen jag jobbar med kan hjälpa vid bl a:

  • Utbrändhet
  • Stress (från sjukdom, oro, ångest, yttre stress)
  • Allergier
  • Mag- och Tarmproblem

Mår du bra och vill boosta kroppen och ge den de bästa förutsättningarna för att hålla sig frisk och stärka upp systemet ännu mer, så är frekvensmedicin ett utmärkt sätt att göra det på. Det är en bra investering i din hälsa som du kan göra exempelvis varje kvartal vid årstidsväxlingarna, alltså 4 ggr/år eller en gång i halvåret.

Hur går en session till?
Hos mig får du i lugn och härlig miljö, ligga i en skön vilofåtölj och blir uppkopplad till maskinen med ett pannband runt huvudet och band runt handleder och fotleder.

Maskinen börjar med att läsa av din kropp genom att skicka 1000-tals frekvenser som din kropp svarar på. Det tar ca 5 minuter. och känns inte för de allra flesta. Vissa känsliga personer kan känna att det pirrar lite behagligt. Efter det får du ta emot balanserande frekvenser beroende på vad din kropp har svarat och vad du vill ha hjälp med.

Maskinen går också att ställa in så att den jobbar på distans.

Sessionen tar 1,5-2 tim, så räkna med 2 timmar.

Min utrustning
Jag använder mig av en av marknadens mest avanserade biofeedback- och frekvensmedicinska utrustningar. Den heter QUEX-ED och är en kvantmedicinsk utrustning som jobbar utifrån kvantfysiken. Istället för att ta emot och skicka tvådimensionella frekvenser, som en vanlig frekvensmedicinsk utrustning gör, så jobbar den med tredimensionella frekvenser, s k trivektor signaturer.

Varmt välkommen!

keyboard_arrow_up