21 JUNI: FIRA SOMMARSOLSTÅNDET MED YOGA & GONG HEALING

Underbara, underbara Sommar!

Sommaren är nära och äntligen kan vi njuta av det unika skandinaviska ljuset och naturen som bara exploderar i all sin prakt!

Vi firar den underbara svenska sommaren med denna inspirerande kväll med Helene & Monica. Temat för kvällen är medvetenhetens ljus, inre kraft och utstrålning. Vi tänder vårt inre ljus med hjälp av yoga, pranayama och meditation och avslutar med ett långt helande Gongbad.

Sommarens sol väcker vår inre kraft, kommer med rikedom och överflöd och lyser upp våra liv med sitt starka ljus. Solens energi inspirerar till handling. Vi växer och blomstrar- våra idéer förverkligas.

Sommarsolståndet är årets längsta dag, solen står som högst på himlen och ger oss mest energi, hälsa, livskraft och självkännedom. Denna dag, och dagarna innan och efter, är också ett extra gynnsamt tillfälle för meditation & förändring i livet

Kom och fyll på med ny kraft inför sommaren med ett skönt Yinyoga pass, pranayama och meditation. Vi avslutar med en lång djupavslappning till Gongarnas vibrationer.

Alla är välkomna, inga förkunskaper behövs.

Tid

Onsdag 21 juni kl 18-20.30

Pris

Inkl te med tilltugg: 450 kr

För dig med Årskort/Halvårskort: 350 kr
(OBS! för att få rabatten behöver du anmäla dig till reception@varmdoyogacenter.se)

Lärare

HELENE FERNSTRÖM
Internationellt Certifierad Kundaliniyoga- & Meditationslärare, Cert Yogaterapeut, Dipl Gong Terapeut. Flertal utbildningar inom yoga, Ayurveda och alternativ medicin. Har praktiserat yoga i nära 20 år, buddhistisk meditation under flera år. Äger och driver Värmdö Yogacenter i hamnen sedan 2012. Jobbar heltid med yoga och tar emot klienter i Yogaterapi/Gong Healing.

MONICA ELSINGA
Yogalärare & Diplomerad Samtalscoach. Certifierad i Yinyoga och Restorative via Magdalena Mcweld. Gruppträningsinstruktör sedan 1995 och har undervisat i alla olika former sedan dess. Delägare till träningsanläggningarna Body Joy 2003-2020.