Välkommen på Gravidyoga våren 2023!

Gravidyoga förbereder dig fysiskt och mentalt inför förlossningen och ökar välbefinnandet för både dig och ditt barn under graviditeten.

Många barnmorskor rekommenderar idag yoga för gravida och det är ett fantastiskt verktyg för att stärka kroppen, öka rörligheten, öka energin och lugna sinnet.

Gravidyogan hjälper dig att vara mer närvarande i kroppen och du får verktyg som hjälper både under graviditeten, inför förlossning och tiden efter att barnet är fött.

Kroppen får långsamt förbereda sig genom de mjuka yogarörelserna och vi övar på att bli trygga inför förlossningen. Vi utforskar hur det känns att vara i det som är obekant och hur vi samtidigt kan behålla lugn och fokus.

Gravidyogan blir också som en hyllning till den gravida kroppen och du och din bebis välmående är helt i fokus.

Nästa kursstart

20 april
5×75 min, torsdagar kl 17.30-18.45

Pris

1 295 kr

Eventuellt missat kurstillfälle kan tas igen på någon av våra öppna klasser (som passar dig som gravid) under vårterminen 2023, senast 11 juni.

Lärare

Carina Schütt, har mer än 20 års professionell samlad erfarenhet av träning & hälsa, på heltid sedan 2000. Hon undervisar i Hatha, Vinyasa, Yin, Restorative, Terapeutisk yoga, Gravidyoga, Mamma+Baby yoga, Familjeyoga, Barnyoga alla åldrar. Förutom ett flertal yogautbildningar är hon även cert Scott Pilates, Women fitness EDU, Pelvic floor therapeutics.

Med en bakgrund bestående av akademiska studier inom beteendevetenskap har hon, sedan hennes första möte med yoga för drygt 20 år sedan, studerat och fördjupat sina kunskaper både i Sverige och utomlands. Carina jobbar även som pilatestränare och besitter gedigna anatomiska kunskaper som hon applicerar väl och pedagogiskt förmedlar i sin undervisning. Hon är en generös lärare som entusiastiskt delar med sig av sin förvärvade kunskap.