13-17 SEPTEMBER: YOGARETREAT HÖST MED VANDRING

Välkommen att följa med Helene & Monica på en höstretreat till den jämtländska byn Kall, vid Kallsjön, norr om Åreskutan.

Det blir några härliga och påfyllande dagar med Yoga & Vandring när höstfärgerna sprakar och det kanske är som allra vackrast i fjällen!

Vi gör yoga och ett par längre vandringar tillsammans. Möjlighet till kortare turer finns för den som vill ta det lite lugnare. Även möjlighet till turridning och andra aktiviteter i närområdet.

Vi bor på det charmiga fjällhotellet Kallgården, som är från 1930-talet och har en vidunderlig utsikt över byn med kyrkan, Kallsjön och Åreskutan.

Del i dubbelrum, några enkelrum finns mot tillägg. God vegetarisk mat. Bastu finns på hotellet och är uppvärmd på kvällarna. Allt utom resan och extra (valfria) aktiviteter ingår i priset.

INFO OM HOTELLET >>

Dina yogalärare är Helene, som har arrangerat flera uppskattade retreater de senaste åren i Sverige och utomlands, och Monica.

Både Helene & Monica är mycket ute i skog och mark, älskar naturen och aktiviteter som vandring, cykling, skidåkning med mera. Helenes familj har haft fritidshus i Kall sedan 70-talet och Monica familj har har stuga på en fäbodvall i Dalarna sedan många år. Helene känner väl till hela Kallbygden/Årefjällen och därför är det extra roligt att kunna erbjuda en retreat till denna magiskt vackra plats på jorden!

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga för att delta på retreaten och du väljer själv vilka pass och aktiviteter du vill vara med på.

Pris inkl moms

Inkluderar boende, mat, all undervisning, 2 guidade vandringar. Tillkommer för resan och eventuella aktiviteter som t ex ridning.

Delat dubbelrum: 8 375 kr
Enkelrumstillägg (fåtal finns): 1 200 kr

Anmälningsavgift 1 500 kr betalas vid bokning, resterande faktureras och ska vara betalt senast fyra veckor innan retreatet.

Avbokning

Blir du sjuk kan avbokning göras mot uppvisande av sjukintyg t o m 1 augusti och då återbetalas hela det inbetalade beloppet. Vid avbokning mellan 2-31 augusti återbetalas allt utom anmälningsavgiften vid uppvisande av sjukintyg. Därefter ingen återbetalning.

Om du avbokar av annat skäl än sjukdom kan du göra det t o m 1 augusti och då sker återbetalning av hela beloppet utom anmälningsavgiften. Fr o m 2 augusti ingen återbetalning av inbetalt belopp.

Tips är att se över din hemförsäkring och vad som ingår där när det gäller avbokningar.

Bokad plats kan överlåtas på annan person.

Om retreatet skulle ställas in av arrangören återbetalas hela beloppet inkl anmälningsavgift.

Lärare

HELENE FERNSTRÖM
Internationellt Certifierad Kundaliniyoga- & Meditationslärare, Cert Yogaterapeut, Dipl Gong Terapeut. Flertal utbildningar inom yoga, Ayurveda och alternativ medicin. Har praktiserat yoga i nära 20 år, buddhistisk meditation under flera år. Jobbar heltid med yoga, tar emot klienter i Yogaterapi/Gong Healing, driver Värmdö Yogacenter sedan 2012.

Under denna resa kommer jag att leda dig i Kundaliniyoga, Meditation, Pranayama. Vandringarna leder Monica och jag tillsammans.

MONICA ELSINGA
Yogalärare & Diplomerad Samtalscoach. Certifierad i Yinyoga och Restorative via Magdalena Mcweld. Gruppträningsinstruktör sedan 1995 och har undervisat i alla olika former sedan dess. Delägare till träningsanläggningarna Body Joy 2003-2020.

Under denna resa tillsammans kommer jag att leda dig i yin yoga och lite sköna coachingövningar med psykosyntesen som grund. Vandringarna leder Helene och jag tillsammans.