Yogaträning på recept

FAR kostar 1.000 kronor för 10 ggr kurs i en klass som du väljer själv. Detta köper du i receptionen när du kommer första gången mot uppvisande av ditt recept och legitimation. I priset ingår ett möte med vägledning i vilken yogaform som passar dig (valfritt). Om du önskar möte kan du kontakta Helene (utbildad FAR-ledare) på helene@varmdoyogacenter.se eller 0731-81 81 83 innan din första klass.

Villkor
FAR kan endast köpas en gång per recept och person och nyttjas under aktuell termin.

Bra att veta om FAR
FAR står för Fysisk Aktivitet på Recept och ingår i FYSS som är en vetenskaplig dokumentation som visar att motion både förebygger sjukdomar och fungerar som behandling för en mängd sjukdomstillstånd. Syftet med FAR är att du ska kunna få träning på recept genom din läkare/sjukgymnast – motion blir din medicin.

Vi som tillhandahåller yogaträningen får inte några bidrag för att kunna lämna rabatt. Värmdö Yogacenter har ändå valt att lämna en generös rabatt eftersom vi vill hjälpa fler att bli friska genom yogaträning. Vi vet att yoga fungerar mot en mängd problem och sjukdomstillstånd och att du kan både förbättra din hälsa och öka din livskvalitet.

Det medicinska ansvaret och uppföljning har din läkare/sjukgymnast. Vi hjälper dig gärna med rådgivning inför val av yogaform för att du ska få ut så mycket som möjligt av din yoga.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor!