Bra att veta

Här får du svar på några av de vanligaste frågorna och information om vad du behöver känna till innan du kommer på yoga hos oss.

Öppettider
I anslutning till våra schemalagda klasser. Läraren finns på plats 15 min innan och efter klass om du vill köpa kort eller har frågor. Kontakta Helene på helene@varmdoyogacenter.se eller 0731-81 81 83 om du vill boka en annan tid.

Vi har stängt: Helgdagar (röda dagar), Dag före helgdag (julafton, skärtorsdag, valborg etc)

Innan klass
Undvik att äta en stor måltid två-tre timmar innan klass. Om du är hungrig är det bättre att äta något lätt, t ex en frukt eller smörgås.

Kom ihåg att stänga av mobilen om du tar med den in i yogasalen (inkl vibration som också kan störa).

Kom gärna en stund innan klass, lägg dig på en matta i yogasalen och varva ner.

Måste jag boka?
Du behöver inte boka klass under höst- och vårtermin då vi har ordinarie schema. Under sommar- och vinterschemat gäller förbokning senast 2 timmar innan klass direkt till läraren. Har du frågor eller vill köpa kort är det bra om du kommer i god tid innan klassen börjar.

Schemaändringar
Vi kan ibland behöva ändra i schemat om det är någon workshop eller annat event, så ta gärna för vana att kolla hemsidan innan du kommer på klass. Du kan också gilla Värmdö Yogacenter på Facebook för att hålla dig uppdaterad.

Kläder och värdesaker
Vi låser alltid ytterdörren under klass. Lämna skor och ytterkläder i hallen. Större väskor vill vi att du lämnar i omklädningsrummet. Värdesaker kan du ta med in i yogarummet om du vill, men kom ihåg att stänga av mobilen om du har den med.

Hygien & Allergi
Undvik parfym och rökning innan klass av hänsyn till allergiker. Vi har ett omklädningsrum för damer och ett litet för herrar. Det finns 2 toaletter. Under hösten 2015 kommer vi att installera en dusch.

Kläder, Yogamattor och Redskap
Ha på dig mjuka och rena kläder. Vi yogar barfota.

På de mer fysiska klasserna vill vi att du har din egen yogamatta (kan lämnas i lokalen om du yogar regelbundet). Du kan köpa matta i butiken, pris från 169 kr. Vi har ett antal lånemattor för dig med introkort. Filtar, klossar och andra redskap finns att låna.

På de lugnare klasserna (kundalini, medicinsk och yin) använder vi ullmattor som finns att låna.

Träna på eget ansvar
All träning hos oss sker under eget ansvar. Meddela läraren innan klass om du har någon skada, allergier eller är gravid eller annat som kan påverka din träning. Värmdö Yogacenter har självklart både Företagsförsäkring och Ansvarsförsäkring, men de gäller inte för dig som tränar hos oss, så du behöver en egen försäkring.