Nenne Folkeson

Nenne_160x200_sv-v

Skicka e-post

• Hathayoga
• Yinyoga
• Restorative
• PT yoga / Personlig yogaträning

”Med yogan har alla delar av mig äntligen fått plats, den har hjälpt mig att se saker som de är och inte som jag tror att de är”

Jag kom i kontakt med yoga i början av 2000-talet på ett vanligt gym. Känslan efter ett yogapass var så fantastiskt jämfört med annan gruppträning så snart var det bara yogan som fick utrymme. Yogan var en träningsform i många år och fungerade som en vitamininjektion i ett annars stressigt liv inom mediabranschen. När jag gick ifrån en yogaklass kändes benen längre, jag kändes lätt, lungorna större, huvudet var stilla och klart. Kroppen blev starkare inifrån samtidigt som den blev mjukare – Vem vill inte tillbaka till den känslan?

2012 tog jag sin första yogalärarutbildning mest för att få fördjupa mig i praktiken. Men då föddes en längtan att föra yoga vidare till andra, det här var helt enkelt för bra för att inte dela med sig till andra av. Efter grundutbildningen har jag fortsatt utbilda mig inom olika yogaformer bl a Yinyoga, Terapeutisk yoga och Restorative yoga.

Jag vill verkligen att alla människor kommer och testar, det finns en yogaform som passar alla där du är just idag. Jag tycker om funktionell yoga, dvs att med en stor förståelse undervisa utifrån varje individs egna förutsättning i sin kropp och uppmuntra till att börja förstå vad man själv behöver. Vi är olika byggda och positioner kommer kännas och se ut annorlunda pga det.  Så kom och testa, ta med en vän!

Bakgrund och samlade erfarenheter
Utbildning 500 h Certification: Hatha, Vinyasa, Yin, Restorative, Terapeutisk
Mina främsta lärare: Sara Granström, Rateesh Mani, Caroline Westling, Anna Hultman och Judith Hanson Lasater.