Maria Bonnici Hemström

MariaBonnici_beskuren

Skicka e-post

• Lugn yoga
• Dynamisk yoga
• Viryayoga
• Yinyoga
• Afro Power Dance
• PT yoga / Personlig yogaträning

Jag är i grunden utbildad Leg sjuksköterska, en utbildning som jag har kompletterat med flera utbildningar inom hälsa och träning under åren. Jag har över 20 års erfarenhet från wellnessbranschen som Hälsovägledare, Föreläsare, Personlig tränare, Gruppträningsinstruktör, Utbildare och Yogalärare. Jag drivs utav en lust att förstå hur kropp och knopp hänger ihop. En nyfikenhet som gör att jag ständigt utbildar mig vidare. Då det till min stora glädje finns så mycket att lära inom detta område kommer jag att fortsätta så länge jag lever.

Yogan kom in i mitt liv 2001 då jag väntade mitt andra barn. Det var som att komma hem . Har alltid letat efter något som kunde ge mig balans i kropp och sinne. I början var yogan ett komplement till övrig träning, men idag är det tvärtom. Yogan hjälper mig att finna nuet och stärker min fysiska och mentala hälsa.

Mina utbildningar och erfarenheter har gett mig insikten att det inte finns någon paketlösning som passar alla. Alla är vi enskilda individer med olika förutsättningar och mål. Min intention är att möta individen där den är och anpassa yogan utefter det.

Jag ger både privatlektioner och i grupp. När vi jobbar med privatlektioner blir yogan mera anpassad efter dig, i grupp finns det alltid lättare alternativ till alla övningar. Det som genomsyrar mina yoga klasser är glädje och energi. Det jag vill förmedla är att yoga är Kul, Enkelt och Prestationsfritt, samtidigt som det är ett redskap att finna balans i kropp och knopp.

”Do your practice and all is coming”
/ Sri K. Pattabhi Jois

Varmt välkommen att pröva yoga med mig!