I denna kurs med går vi igenom grunderna till Hathayogan för att du ska kunna komma igång med yoga hos oss på ett bra sätt. Vi går igenom de stående positionerna samt grunden för solhälsningen noggrant men kommer även fokusera på de avslappnade nedvarvande positionerna. Stort fokus läggs på andetaget som är centralt i alla olika former av yoga. Även den filosofiska aspekten av yoga berörs.

Hathayoga handlar om balans mellan styrka och flexibilitet, mellan det dynamiska och det mer avslappnade. Vi stärker kroppen på ett balanserat sätt och strävar efter en säker praktik som utvecklas över tid. Detta tillfälle erbjuder även möjligheter att fånga upp frågor och tankar som uppstår kring yoga och dina förutsättningar.

Målet med kursen är att du om du är nybörjare ska kunna få grunderna för att tryggt kunna vara med på våra klasser och känna dig välkommen till Värmdö Yogacenter. Men även du som har yogat ett tag och vill ge dig själv möjlighet att fördjupa dig i positionerna är välkommen.

Pris: 350 kr
Anmälan: boka@varmdoyogacenter.se

Du kan också betala med ditt klippkort:
3 klipp för både 10 ggr och 20 ggr kort.
10% rabatt om du har årskort.
OBS! Ange vid bokning om du vill använda ditt 10 eller 20 ggr klippkort eller om du har årskort

Nenne Andersson – har praktiserat yoga i 15 år och undervisar i Hatha, Yin, Restorative och Terapeutisk. Hon har Hatha yoga på måndagar kl 18-19.15 och Hatha Mjuk på onsdag morgnar kl 6.45-7.45 hos oss. Hon undervisar på flera yogastudios i Stockholm och brinner för att sprida yogan både till nyfikna nybörjare och mer erfarna yogis.