En kväll fylld med GODA bakterier på 3 olika sätt

FÅ KUNSKAP OM VÅR TARMFLORA – ÄT EN MIDDAG SOM GYNNAR OCH FYLLER PÅ GODA BAKTERIER – LÄR DIG GÖRA DIN EGNA MJÖLKSYRADE SURKÅL.

Välkommen till en kväll med Anna Noreheim Werin fylld med både praktik och teori. Få svar på frågor som: Varför behöver bry oss om vår tarmflora, hur hänger den ihop med vårt immunförsvar? Vilka livsmedel och råvaror gynnar en god tarmflora? Varför är det så hälsosamt att äta mjölksyrade grönsaker och kan jag göra det själv hemma?

Förutom att få kunskap om tarmfloran, goda bakterier och den urgamla traditionen mjölksyrning så äter vi en gemensam vegetarisk middag. Middagen är baserad på råvaror som är gynnsamma för miljön för våra goda bakterier och livsmedel som även tillför ännu fler goda bakterier. Med dig hem får du en glasburk med din alldeles egna mjölksyrade vitkål.

Pris: 550 kr
Anmälan: boka@varmdoyogacenter.se

ANNA NOREHEIM WERIN – Matkreatör och Yogalärare
Hälsa och matlagning har alltid varit stora intressen för mig och med åren så har jag fördjupat mig mer och mer. Jag har insett hur nära dessa ämnen ligger, vet idag att vad vi äter påverkar vårt välmående på olika sätt. Jag älskar att laga och servera hälsosam mat åt andra och den känsla jag får när jag ser att folk uppskattar och njuter av min mat. Jag tror inte att det finns en diet som passar alla men jag förespråkar mer grönt och vill inspirerar till hur man på ett enkelt sätt kan föra in mer grönsaker i sin kost.